ATTIVOSPORT

основана през 2017 година

Да популяризираме спорта Скуош ,като най добрия кардио/фитнес  спорт ,развиващ качества като въображението ,тактическо мислене ,оценен като № 1 за най-здравословен спорт от сп.Fobrbes , подходящ за деца , начинаещи, любители , за хора ,които обичат активния начи на живот.


Фирма „AttivoSport “ е организатор на най -голямата Скуош лига в България SquashLeague 4 you, насочена към професионалния и любителският спорт . Благодарение на тази лига създадохме успешно голяма Скуош общност.
Орагнизираме международни състезания за професионалисти , любители и детски турнири.

Да осигурим на всички трениращи необходимите хранителни добавки и спортна екипировка за да изпитат максимално удоволствие и комфорт по време на активни спортни занимания .
Желанието ни е да се грижим за потребностите на модерните и съвременни клиенти , като им предлагаме продукти на световни водещи марки за хранителни добавки и спортна екипировка.
Фирма „AttivoSport“   е Дистрибутор на една от водещите спортни марки за хранителни добавки в Европа ,  Incospor by B.Braun
Разпространяваме продуктите си ексклузивно във Фитнеси и СПА центрове ,Спортни клубове ,Федерации , треньори и спортисти .
Чрез нашите брандове Active за фитнес и почивка и X-TREME за бодибилдинг и професионални спортисти, ние разполагаме с пълната гама от спортни хранителни добавки и храни.
Нашата мисия е непрекъснато да предлагаме нови, иновативни продукти разработени на научна основа. Този начин на работа е направил и продължава да ни прави пионер в много продуктови сфери.

Сравнение на продукти