X-TREME

X-TREME Изображение

INKOSPOR  е утвърдена в Европа марка за спортни и хранителни добавки за активен и здравословен начин на живот.

Компанията INKO GmbH е дъщерно дружество, притежавано изцяло от един от големите производители на медицински и фармацевтични продукти Nutrichem Diät+Pharma GmbH. ( B.Braun Medical )

Качество

Използвайки най-добрите налични суровини в света, действайки в съответствие с най-строгите мерки за добри производствени практики (стандарт GMP) и при постоянен качествен контрол (стандарт ISO EN 9001), ние произвеждаме единствено най-чистите продукти в една от най-модерните производствени бази в Германия.

Всички суровини се подлагат на строги проверки в нашите лаборатории и се анализират химично, микробиологично и съгласно стандартите за хранителни технологии, като по този начин се гарантира използването единствено на най-висококачествените суровини.

Ние следваме много строги производствени стандарти, които далеч надхвърлят стандартните изисквания за производство на спортни хранителни добавки. Ние се придържаме към точно този висок стандарт на качество при производството на продуктите inkospor®, което е и нашето предимство пред конкурентите на пазара.

Използваме единствено най-добрите суровини в света, при постоянен и стриктен качествен контрол в съответствие с GMP, HACCP, ISO 9001, CARNIPURE ™ ,  CarnoSyn® ,  CREAPURE®

Категории

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

X-TREME

INKOSPOR   е утвърдена в Европа марка за спортни и хранителни добавки за активен и здравословен начин на живот. Компанията INKO GmbH е дъщерно дружество, притежавано изцяло от един от големите производители на медицински и фармацевтични продукти Nutrichem Diät+Pharma GmbH. ( B.Braun Medical  ) Качество Използвайки най-добрите налични суровини в света, действайки в съответствие с най-строгите мерки за добри производствени практики (стандарт GMP) и при постоянен качествен контрол (стандарт ISO EN 9001), ние произвеждаме единствено най-чистите продукти в една от най-модерните производствени бази в Германия. Всички суровини се подлагат на строги проверки в нашите лаборатории и се анализират химично, микробиологично и съгласно стандартите за хранителни технологии, като по този начин се гарантира използването единствено на най-висококачествените суровини. Ние следваме много строги производствени стандарти, които далеч надхвърлят стандартните изисквания за производство на спортни хранителни добавки. Ние се придържаме към точно този висок стандарт на качество при производството на продуктите inkospor®, което е и нашето предимство пред конкурентите на пазара. Използваме единствено най-добрите суровини в света, при постоянен и стриктен качествен контрол в съответствие с   GMP, HACCP, ISO 9001,   CARNIPURE ™ ,  CarnoSyn® ,  CREAPURE®
Сравнение на продукти